José la Croix Overgangsconsulente en Natuurgeneeskundig therapeute

13-07-2017

Geef om je hersenen


Hersenstichting

Nieuwsbrief 20 juli 2017

Categorie: Algemeen
Uitnodiging Het Fitte Brein

 

Zaterdag 23 september aanstaande, vindt er een nieuwe editie plaats van Het Fitte Brein in Doetinchem. De Hersenstichting nodigt u als donateur van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Het Fitte Brein is een publiekslezing, verzorgd door professor Dick Swaab, professor Erik Scherder en voormalig Olympisch kampioen Ard Schenk. Tijdens Het Fitte Brein belichten zij, elk vanuit hun eigen perspectief, het belang van lichaamsbeweging voor fitte en gezonde hersenen. De Hersenstichting is samen met Alzheimer Nederland en de Edwin van der Sar Foundation partner van Het Fitte Brein.

Het programma

13:00 uur: Inloop met informatiemarkt en boekverkoop 13:00 uur tot 16:15 uur: Lezing 16:15 tot einde: Informatiemarkt en boekverkoop plus signeren

Kaarten bestellen
De officiële kaartverkoop begint pas 1 september, maar u kunt vóór 29 augustus 2017 hier uw gratis kaarten bestellen. Geef hierbij aan dat u namens de Hersenstichting komt. U kunt maximaal twee kaarten per persoon bestellen. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er snel bij! Op is op.

Meer informatie
U leest meer informatie op de website van Het Fitte Brein en de Facebook pagina.

U bent van harte uitgenodigd om bij Het Fitte Brein in Doetinchem aanwezig te zijn. Graag tot ziens op 23 september!