Consult

Spreekuur.

Op het spreekuur kunt u terecht met al uw vragen, klachten en/of onzekerheden.

Tijdens de eerste afspraak breng ik samen met u uw specifieke vragen en klachten in beeld: welke van uw klachten afkomstig zijn van de overgang of anders en welke mogelijkheden er voor u zijn om zelf iets te doen.

Tevens krijgt u handige tips over voeding, kleding, beweging, omgaan met stress etc. Ook komen onderwerpen als borstkanker, botontkalking en hart- en vaatziekten aan bod.
Tijdens het tweede consult wordt het effect van de gekozen behandeling en adviezen besproken en of deze nog moet worden bijgesteld.

 

Uit ervaring blijkt dat ruim 90% van alle vrouwen na gemiddeld 3 consulten weer op de rails staat, en zelfs voldoende bagage heeft om de overgangsperiode op een plezierige manier door te komen.

 

Praktisch tips ter voorbereiding op uw afspraak.

Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op uw afspraak  is het verstandig aan de volgende zaken te denken.

*  breng, wanneer u dit prettig vindt, gerust uw partner mee, tijdelijk niet i.v.m virus.

* denk van tevoren na over de vragen die u heeft en over de klachten die u ervaart.

* zet deze eventueel op papier en breng ze mee naar het spreekuur.

* breng de medicijnen die u gebruikt mee.


Enkele reacties:

Ik kwam bij je als een "wrak". Door al je uitleg en begrip te tonen en ook het samen proberen om weer te kunnen functioneren voel ik me na het eerste bezoek een hele opluchting. Ik slaap weer gewoon. In één woord geweldig. Bedankt Lies.

Ik voel me stukken beter ! Slaap goed, pieker niet meer en ben veel rustiger. De energie komt weer wat terug en vrijen is weer fijn zo af en toe. Bedankt Hannie

Na 6 weken voel ik me veel beter en fitter. Ik heb veel meer zin om dingen te ondernemen. Ik had zeker een jaar eerder moeten komen. Betsie.

----------------------------------------------------------------------------------------------------